Tjeerd Zijlstra

Ik ervaar Gert als betrouwbaar, maar vooral ook als een destijds succesvolle makelaar met toekomstvisie.

Een makelaar met vermogen om te zien wat klanten ervaren en beleven. Daardoor voel ik mij als klant bij Gert thuis en begrepen.

In Gert’s nieuwe onderneming, MakelMail, brengt hij dit ook weer tot uiting. Hij denkt mee en leeft zich in wat handig zou kunnen zijn voor mij als gebruiker en wat gewenst is voor mijn klant. Hiermee heeft hij een prachtig concept bedacht in de vorm van een makelaars nieuwsbrief waarbij het nieuws al in de nieuwsbrief is gezet.

Ook zijn nieuwste activiteit MakelShop, de gemakkelijkste webshop voor makelaars, is weer een prachtig idee waar makelaars gebruik van kunnen maken.

Wat ook belangrijk is, dat ik Gert altijd kan bellen met een vraag en dat hij dan altijd bereid is zijn kennis(sen) te delen.

Tjeerd ZijlstraAten Zijlstra Makelaars - Vughthttp://atenzijlstra.nl
Joost Vente

Inmiddels ken ik Gert van Dorsten al ruim 25 jaar, waarbij wij 15 jaar op een plezierige en inspirerende wijze hebben samengewerkt.
In deze periode heb ik veel van Gert geleerd en hem leren kennen als een actieve ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe ideeën. Hij denkt altijd in kansen en is in staat om een andere manier van werken te implementeren in de bestaande werkwijze.

Daarnaast is Gert betrouwbaar, vriendelijk en heeft hij altijd het beste met je voor.
10 jaar geleden heb ik Van Dorsten Makelaars overgenomen en het feit dat dezelfde naam nog steeds op de gevel staat zegt genoeg.

Joost VenteVan Dorsten Makelaars – Meppel en Zwollewww.vandorsten.nl
Pim van Veen

Gert van Dorsten heb ik leren kennen als prima organisator. Hij is vaak als één van de eersten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de makelaardij. Deze informatie deelt hij graag met collega makelaars die er open voor staan. Hij geeft graag adviezen en heeft het hierin vaak bij het rechte eind.

De kenniskringen welke ik onder leiding van Gert volg zijn interessant. Praktisch elke keer krijg ik weer handvatten om mijn bedrijf en dienstverlening te verbeteren.

Pim van VeenPim van Veen Makelaardij - Culemborgwww.pimvanveen.nl
Frans Kofflard

Gert creëert mogelijkheden tot het ontstaan van win-win situaties. Door informatie te delen en deelbaar te maken zijn MKB ondernemers/makelaars in staat om waardevolle relaties aan te gaan en die te onderhouden. Met elkaar en met hun opdrachtgevers. Die rol vereist een continue alertheid op ontwikkelingen. En de vaardigheid om die ontwikkelingen te vertalen naar praktische, voor de doelgroep waardevolle informatie. Gert kan dat.

Frans KofflardKofflard Resultants - Nieuwegeinhttp://kofflardresultants.nl/
Edwin Nijhuis

Gert kent de klappen van de zweep binnen de makelaardij en heeft er geen problemen mee om anderen van deze kennis deelgenoot te maken. Grijze muizen zijn er genoeg, daarom is Gert altijd op zoek naar nieuwe ideeën op het gebied van dienstverlening waarmee ik mij als makelaar kan onderscheiden. Gert is een open persoonlijkheid en gemakkelijk toegankelijk.

Edwin NijhuisMijn Makelaar Vechtdal - Hardenberghttp://www.mijnmakelaar.nl/MijnMakelaarVechtdal/